Ongeveer ons
 
Website
 
De Presentatie van het bedrijf
 
De Presentatie van het product
 
De culturele Software van de Opleiding
 
De onderwijs Software van de Opleiding
 
De Software van het gesprek
 
E-boeken
 
De Publicatie van verschillende media
 
Contacteer ons

Onze Producten Van verschillende media:

Onze Ervaring met:

MULTIMEDIA AUPS die, hoofdkwartier in Mumbai, India met bijkantoren in New Delhi en Patna de hebben zijn een bedrijf met de verplichting voor het leveren van slechts de kwaliteitswerken. Het jonge en energieke team beschikt over de deskundigheid van het leveren van meer dan 350 projecten van Nationale en Multinationale bedrijven. Wij hebben verschillende soorten project zoals Collectieve films, TV- Reclame, Documentaire, de presentaties Van verschillende media, Websites, de Culturele en Software enz. van de Opleiding uitgevoerd en geleverd.

Als u denkt is uw werk belangrijk en waardevol, als u denkt is uw bedrijf ernstig over zijn het werken, als u denkt uw goodwill wijselijk zou moeten worden tot stand gebracht, als u denkt uw product behoorlijk zou moeten worden geadverteerd….dan. Zeker kunnen wij de juiste keus voor u zijn om te werken met.

Wij hebben uitgebreide ervaring in onze het werken in collectieve films, multimedia en websites. Wij hebben de projecten met verantwoordelijkheid genomen en hen met gepaste zorg en gevoeligheid geleverd. Wij vormen een beeld van volledig project van begin om het te beëindigen en uit te voeren met een oog voor detail en liefde voor het werk. Wij hebben een hartstochtelijke benadering naar onze projecten. Wij selecteren die teamleden om aan om het even welk specifiek project te werken, die gelijklopende interesses hebben en vertrouwd met het specifieke onderwerp van het project zijn.

De MULTIMEDIA AUPS begrijpen de waarde van geld zodat leveren wij de werken van uitstekende kwaliteit aan de concurrerende en resonable prijs.