Om oss
 
Webbplats
 
Företagspresentation
 
Produktpresentation
 
Kulturell utbildningsprogramvara
 
Bilda utbildningsprogramvara
 
Intervjuprogramvara
 
E-bokar
 
Multimediapublikation
 
Kontakta oss

Våra multimediaprodukter:

Vårt erfara med:

AUPS-MULTIMEDIOR och att ha högkvarteret i Mumbai, Indien med förgrena sig kontor i New Delhi, och Patna är ett företag med förpliktelsen för att leverera endast kvalitets- arbeten. Det unga och driftiga laget har sakkunskapen av att leverera mer, än 350 projekterar av medborgare- och multinationellt företagföretag. Vi har utfört, och levererade olika typer av projekterar likt företags filmar, kulturella och utbildningsprogramvara Etc. för TVannonsering-, dokumentär-, multimediapresentationer, för webbplatser,

Om du funderare ditt arbete är viktig och värdesaken, om du funderare ditt företag är allvarlig om dess arbete, om du funderare din goodwill bör skapas klokt, om du funderare din produkt bör annonseras riktigt….,därefter. Bestämt vi kan vara det högra primat för att dig ska fungera med.

Vi har omfattande att erfara i vårt arbete i företags filmar, multimedior och webbplatser. Vi har tagit projekterar med ansvar och har levererat dem med rakt omsorg och känslighet. Vi conceptualize helt projekterar från start för att avsluta, och att genomföra den med en syna för specificera och älska för arbetet. Vi har ett passionerat att att närma sig in mot vårt projekterar. Vi väljer de gruppmedlemmar för att fungera på någon närmare detalj projekterar, som har liknande intresserar och är förtrogen med närmare detalj betvingar av projektera.

AUPS-MULTIMEDIAN förstår värdera av pengar så oss levererar highqualityarbeten på det konkurrenskraftigt, och resonable prissätta.